+381 69 440 6627

O nama

Mi smo porodica Šokšić. Naše gazdinstvo i biofarma se nalazi u selu Taraš, pored Tise, na 20 kilometara od Zrenjanina. Naša porodica se od 2006. godine bavi organskom poljoprivredom, gde na 10 hektara plodne zemlje gajimo povrće. Od kultura gajimo i proizvodimo šargarepu, paradajz, crni i beli luk, tikvice, cveklu, blitvu, pasulj, bundevu, papriku, krompir i šljive, a na tradicionalni način proizvodimo i kiseli kupus, pekmez od šljiva i sok od paradajza. 
Organska proizvodnja se u našoj porodici prenosi generacijama, a jedan od razloga zašto smo počeli da se bavimo organskom proizvodnjom je ljubav prema prirodi, potreba da se vratimo prirodi, ali i da je zaštitimo i očuvamo istu. Organska proizvodnja promoviše i ukazuje na potrebu visoke ekološke svesti, samim tim i mi kao proizvođači želimo da ukažemo na to da je očuvanje i zaštita naše planete odgovornost svih nas.

Zapoceli smo saradnju sa Univerexportom 2012. godine, zatim 2016. godine smo usli u Mercator, Roda i Idea prodavnice. Prekretnica nase farme i naseg poslovanja se desila 2019. godine kada smo zapoceli saradnju sa Delhaize Group a nedugo potom i sa Lidlom…

×
×

Cart