Online prodavnica

Organski proizvodi

Direktno sa naše bio farme

Dobrodošli u našu online prodavnicu organskih proizvoda! Naša Bio Farma Šokšić nudi širok izbor najkvalitetnijeg voća i povrća, uzgajanog na potpuno prirodan način. U našoj online prodavnici možete pronaći najnovije proizvode, kao i istaknute proizvode koji su omiljeni među našim kupcima. 

Ukoliko želite da uštedite vreme i novac, pogledajte i naše Bio pakete – idealan izbor za one koji žele da kombinuju različite vrste voća i povrća. Naša online prodavnica je jednostavna za korišćenje, a sve proizvode dostavljamo na kućnu adresu brzo i efikasno. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i naručite ih već danas!

Šta tražite?

Istaknuti proizvodi

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Organsko povrće

Organsko povrće iz naše bašte je proizvedeno bez upotrebe bilo kakvih hemijskih đubriva, pesticida ili herbicida. Uzgajamo ga sa pažnjom i ljubavlju, koristeći samo prirodne metode.

Sve naše povrće je 100% domaćeg porekla i ubrano u najboljem trenutku, kako bismo vam doneli neuporediv ukus i hranljivu vrednost. Bez obzira na to da li ga koristite kao prilog ili kao glavni sastojak vašeg omiljenog jela, naše organsko povrće je pravi izbor za sve koji žele da jedu zdravo i ukusno.

Organsko voće

Ponosni na činjenicu da uzgajamo 100% organsko voće. Svakom voćnom stablu pristupamo s posebnom pažnjom i brinemo o njima kao o sopstvenoj porodici.

Naša filozofija je da svaki plod mora biti savršen i da zadovolji najviše standarde kvaliteta i ukusa. Upravo zbog toga, postižemo najveće nutritivne i organoleptičke standarde.

Uz našu lokalnu proizvodnju, možete biti sigurni da podržavate i lokalnu ekonomiju i da konzumirate  voće koje se uzgaja u našoj zemlji.

Bio proizvodi

Otkrijte našu pažljivo odabranu kolekciju bio proizvoda. Uživajte u svežim sokovima, bogatim nutritivnim gajbicama i poslasticama i grickalicama od 100% organskog voća i povrća.