Reklamacije

Politika privatnosti

Hvala što koristite našu veb stranicu. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke prilikom posete našem sajtu. Vaša privatnost je od velike važnosti za nas i obavezujemo se da ćemo vaše podatke čuvati i koristiti u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka.

Koje podatke prikupljamo?

Tokom vaše posete našoj veb stranici, možemo prikupljati određene informacije kao što su IP adresa, vrsta pregledača, jezik, vreme pristupa, pregledane stranice, i slično. Ove informacije koristimo u marketinške svrhe kako bismo poboljšali našu veb stranicu i prilagodili je vašim potrebama.

Kako koristimo prikupljene podatke?

Prikupljene podatke koristimo isključivo u marketinške svrhe i kako bismo unapredili našu veb stranicu i marketinške aktivnosti. Ovi podaci nam pomažu da razumemo naše posetioce, njihove interese i potrebe, kako bismo im pružili bolje iskustvo prilikom korišćenja naše veb stranice. Pored toga, možemo koristiti podatke za internu analitiku i istraživanje kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge.

Deljenje podataka sa trećim stranama

Vaša privatnost je za nas od izuzetne važnosti i nećemo deliti vaše lične podatke sa trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u sledećim situacijama. Prikupljeni podaci mogu biti deljeni sa platformama koje koristimo za prikupljanje informacija, kao što su Google Analytics, Facebook Pixel i slične platforme. Molimo vas da imate na umu da mi nemamo kontrolu nad tim platformama i ne možemo biti odgovorni za njihove postupke u vezi sa zaštitom podataka.

Bezbednost podataka

Preduzimamo razumne tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka ili otkrivanja. Međutim, molimo vas da imate na umu da nijedan prenos podataka preko interneta ili elektronsko skladištenje podataka nije potpuno siguran. Stoga, iako se trudimo da zaštitimo vaše podatke, ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

Vaša prava

Imate pravo da pristupite, ispravite, obrišete ili ograničite obradu vaših ličnih podataka. Takođe imate pravo da povučete svoj pristanak u bilo kom trenutku. Takođe imate pravo da uložite prigovor na obradu vaših podataka ili da podnesete zahtev za prenos podataka. Ako želite da ostvarite ova prava, molimo vas da nas kontaktirate putem informacija za kontakt navedenih na našem sajtu.

Čuvanje podataka

Vaše lične podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhu za koju su prikupljeni, osim ako to nije propisano zakonom. Nakon isteka perioda čuvanja, vaši podaci će biti bezbedno uklonjeni ili anonimizovani.

Promene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može biti ažurirana povremeno, kako bismo odražavali promene u našoj praksi prikupljanja i zaštite podataka. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o bilo kakvim izmenama.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja, primedbe ili zahteve u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem informacija za kontakt navedenih na našem sajtu.

Zahvaljujemo vam što ste pročitali našu politiku privatnosti. Vaša privatnost je važna za nas i radimo na tome da vaše lične podatke tretiramo sa najvećom pažnjom i odgovornošću.