Bio celer koren

400 rsd/kg

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis proizvoda:

Naš bio celer koren je izuzetno hranljiv i ukusan dodatak vašoj ishrani. Ovaj svež i sočan koren ima karakterističnu aromu i bogatstvo hranljivih materija koje će vam pružiti mnoge zdravstvene benefite.

Bio celer koren je pun vitamina, minerala i antioksidanata koji su ključni za očuvanje dobrog zdravlja. On je posebno poznat po svom visokom sadržaju vitamina K, koji je važan za zdravlje kostiju i koagulaciju krvi. Takođe je bogat vitaminom C, koji jača imunitet i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala.

Osim toga, bio celer koren je izvrstan izvor vlakana koji podržava zdravu probavu i reguliše varenje. Njegova hrskava tekstura i osvežavajući ukus čine ga idealnim sastojkom za salate, supice, sokove i druge kulinarske kreacije.

Uz naš bio celer koren, možete sebi priuštiti svežinu i kvalitet koji dolazi iz prirodne i organske proizvodnje. Obezbedite sebi zdravu i ukusnu ishranu uz ovaj dragoceni sastojak koji će vas osvežiti i oplemeniti vaše obroke.

Naručite naš bio celer koren i uživajte u svežim i zdravim blagodatima koje vam priroda pruža. Otkrijte autentičan ukus i nutritivnu vrednost ovog izuzetnog proizvoda i unapredite svoj stil života sa organskim i prirodnim izborom.

Dodatne informacije