Bio paradajz

500 rsd/kg

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis proizvoda:

Naš bio paradajz je savršen izbor za sve ljubitelje svežih i sočnih plodova. Gajen po principima i standardima organske proizvodnje, naš paradajz je 100% organski proizvod koji vam pruža izvanredan ukus i nutritivne benefite.

Naša pažljivo odabrana sorta paradajza ima bogatu crvenu boju i sočan, slatkast ukus. Svaki zalogaj ovog bio paradajza će vas osvežiti i oduševiti svojom punoćom ukusa.

Bio paradajz je prirodno bogat antioksidantima, vitaminom C i likopenom koji su korisni za jačanje imuniteta i očuvanje zdravlja srca. Dodavanjem našeg bio paradajza u vaše obroke, možete uživati u blagodetima svežeg i zdravog voća.

Uz naš bio paradajz, možete pripremiti ukusne salate, soseve, sendviče ili jednostavno ga konzumirati svežeg kao zdravu užinu. Bilo da ga koristite kao glavni sastojak ili kao dodatak jelima, naš bio paradajz će obogatiti vaše kulinarsko iskustvo.

Naručite naš bio paradajz i otkrijte pravi izvor svežine, ukusa i zdravlja. Uživajte u organskom i prirodnom proizvodu koji će zadovoljiti vaše nepce i doneti vam koristi za celokupno blagostanje.

Dodatne informacije

Težina 1 kg